Naționala Under 20 a României participă în perioada 6-14 noiembrie la Campionatul Europen de la Coimbra (Portugalia).

După un stagiu de pregătire la CSN Snagov, staff-ul tehnic a ales lotul de 26 de jucători (14 înaintași și 12 jucători de treisferturi) care vor reprezenta România la competiția din Portugalia.

Trei jucători de la CSM Știința Baia Mare fac parte din lot. Este vorba despre Costinel Adrian Jipa, Mihai Mureșan și Darin Onț. Alături de ei, în staff-ul naționalei, băimăreanul Răzvan Popovici în postura de antrenor principal.

”Am făcut o selecție, au rămas 26 de jucători care, cred eu, că vor face un rezultat bun. Nu am avut foarte mult timp de pregătire împreună, de aceea în aceste câteva zile am încercat să ne cunoaștem cât mai bine și să ne construim jocul nostru românesc, grămadă puternică, apărare bună, să fim disciplinați și să ne bucurăm de rugby, de faptul că este o oportunitate pentru toți să fim acolo”, a declarat Marius Tincu, antrenorul coordonator al României U20.

La Campionatul European U20 de la Coimbra alături de România participă Spania, Germania, Țările de Jos, Belgia, Rusia, Portugalia și Cehia. În sferturi de finală, în această seară, de la ora 19.00, ora României, ”stejăreii” vor întâlni Rusia. Semifinalele și meciurile de clasament vor avea loc în 10 noiembrie, iar finalele în 13 noiembrie.

Meciurile sunt transmise în direct pe Rugby Europe Tv, platforma RugbyEurope.eu.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby (credit foto deschidere – Dragoș Pășcăneanu)

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Under 20 | Trei jucători de la CSM Baia Mare, în lotul extins pentru Campionatul European

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.