Sursă foto: FRR. Credit foto: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Naționala de rugby a României va întâlni Spania în 17 martie, la Paris, în meciul pentru medaliile de bronz ale Campionatului European. ”Stejarii” s-au reunit ieri pentru această partidă. Stagiul de pregătire are loc la Izvorani. Antrenamentele sunt programate pe terenul de la Complexul Sportiv Național “Elisabeta Lipă” Snagov. Pentru această partidă staff-ul tehnic a convocat 35 de sportivi: 19 înaintași și 16 jucători de treisferturi.

„Urmează ultima bătălie ca să spunem așa, a fost un Campionat European complicat din cauza numărului mare de jucători accidentați și a celor care nu au putut să vină, dar ne-am dorit, ca staff, să avem o perspectivă asupra jucătorilor pe care îi avem și a echipei. Am invitat pentru această ultimă săptămână de pregătire câțiva jucători tineri pentru că trebuie să pregătim și viitorul și este important pentru noi ca în fiecare săptămână să vedem jucători noi în această competiție”, a declarat David Gérard – antrenorul României.

Din lotul României pentru meciul cu Spania, de la CSM Știința Baia Mare fac parte Robert Irimescu, Ștefan Iancu, Jacob Nicolaas Immelman, Vlăduț Bocăneț și Jason Tomane.

Finala mare și finala mică, precum și meciurile de clasament ale Campionatului European se vor disputa toate în aceeași zi, la Paris, pe Stadionul ”Jean Bouin”. Partida României cu Spania va începe la ora 19:15, ora României, și poate fi urmărită în direct pe Rugby Europe Tv, după crearea unui cont de acces pe platforma rugbyeurope.eu.

Sursă: FRR

CITEȘTE ȘI:
Rugby | România, surclasată de Georgia cu 43-5, în semifinalele Europe Championship

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.