Echipa națională de rugby 7s a României participă, în perioada 14-16 iunie, la prima etapă a Rugby Europe Sevens Trophy Series. Competiția va avea loc în Zagreb.

„Ne așteaptă un turneu destul de greu, chiar dacă este vorba de a doua divizie, dar sper să luăm fiecare meci și să reușim să ajungem cât mai sus. Așa cum spuneam sunt foarte mulți jucători tineri, interesanți, cu unii dintre ei am lucrat acum prima dată, însă toți vor să învețe, ceea ce e îmbucurător și în plus, au calități pentru rugby-ul în 7”, a declarat Florin Vlaicu, antrenorul României 7s, citat de site-ul Federației Române de Rugby.

După două săptămâni de pregătire la Snagov, staff-ul tehnic a selecționat 12 jucători. Printre aceștia, și Darius Mariș de la CSȘ 2 Baia Mare.

La Zagreb, cele 12 echipe participante sunt împărțite în trei grupe. România este repartizată în Grupa A, alături de Elveția, Luxemburg și Monaco. În Grupa B se află Ungaria, Polonia, Turcia și Cehia. Grupa C este formată din Letonia, Republica Moldova, Israel și Suedia.

România va debuta la Zagreb cu Monaco, vineri, 14 iunie, la ora 15.20. În aceeași zi va întâlni Luxemburg de la ora 21.20. În 15 iunie România va evolua contra Elveției, de la ora 15:20.

Sursă: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
Liga de Rugby | ”Zimbrii” intră în vacanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.