”Stejarii” vor întâlni ”Los Teros” mâine, la Verona, în primul meci test World Rugby al acestei luni. Șapte ”zimbri” fac parte din lotul României.

Naționala de rugby a României va întâlni Uruguay la Verona mâine, 7 noiembrie, de la ora 15:00 (ora României), în primul meci test World Rugby al acestei luni.

România și Uruguay se vor întâlni pentru a 10-a oară, după cum informează Federația Română de Rugby. Palmaresul este favorabil ”Stejarilor”. Singura victorie semnată ”Los Teros” a fost înregistrată în 2018, la București.

În acest moment, în ranking-ul World Rugby, România ocupă locul 18, iar Uruguay este pe locul 16. De asemenea, Uruguay este deja calificată la Cupa Mondială din 2023.

”Este un meci important pentru noi pentru că Uruguay este mai bine poziționată în clasament, este calificată la Cupa Mondială și apoi, dacă ne amintim de ultimul meci din România, Uruguay a câștigat la București, iar toate aceste lucruri ne motivează mai mult pentru a face un meci foarte bun”, a declarat Andy Robinson, antrenorul ”Stejarilor”, pentru Federația Română de Rugby.

Din lotul României pentru întâlnirea cu Uruguay fac parte de la CSM Știința Baia Mare Constantin Pristăvița, Ovidiu Cojocaru, Florian Roșu, Jason Tomane. Alexandru Alexe, Alexandru Bucur și Paul Popoaia figurează printre rezerve.

Istoricul întâlnirilor România – Uruguay îl descoperiți aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.