Pe fondul ninsorii abundente, pe alocuri viscolită, proba specială cu numărul 9 Gutin s-a anulat. Astfel, PS 8 Codru Butesii 3 devine Power Stage.

Pe de altă parte, ieri, echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu a fost implicat într-un accident, ieșind în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic. Ambii sportivi sunt în afara oricărui pericol, dar copilotul a fost transportat la UPU Baia Mare pentru mai multe investigații.

Mașina de concurs pilotată de multiplul campion național Bogdan Marișca, un model Ford Fiesta R5, s-a izbit de un copac, fiind avariată în special în partea dreaptă. Marișca și Itu formează cel mai longeviv echipaj din Campionatul Național de Raliuri, cei doi făcând echipă în mașina de concurs încă din 1997. În momentul accidentului, aceștia se aflau pe locul 3 în topul general de la Raliul Maramureșului. Ca urmare a accidentului, proba specială cu numărul 5 a fost anulată, iar din motive de securitate s-a luat o decizie asemănătoare și pentru a șasea probă. Starea copilotului Itu (foto) este bună.

Un alt eveniment a fost înregistrat astăzi. Echipajul 119, format din Cătălin Catana și Arnold Caitanu, din cadrul Rally 2, a ieșit în decor în cadrul probei speciale cu numărul 8 – Codrul Butesii. Mașina de concurs a lovit un cap de pod, ajungând în afara traseului. Potrivit organizatorilor, pilotul și copilotul au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare, însă sunt în afara oricărui pericol.

Sursă informații și foto: Facebook / Raliul Maramureșului

Citește și: Raliul Maramureșului | Codul bunelor maniere pentru spectatori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.