M Power și HC Illusion sunt echipele campioane ale primei ediții de Baia Mare Snow Handball Challenge. Scoruri strânse, zăpadă multă, temperaturi mici și energie debordantă – cam așa s-a scris povestea acestei competiții.

Nouă echipe (patru în competiția feminină, cinci în cea masculină) au evoluat ieri în cadrul primei ediții de Baia Mare Snow Handball Challenge. Decorul a fost idilic, frigul nu la fel de poetic, dar adrenalina descărcată în meciurile intens disputate a compensat temperaturile mici. Precum și bucuria de a juca handbal. De această dată pe zăpadă.

Echipe din Timiș, Arad și Maramureș și-au disputat trofeele pe semicercurile ”desenate” pe zăpada de la Complex Montan Turist Șuior, învingătoare fiind la ambele categorii grupări din Baia Mare.

M Power este campioana primei ediții de Baia Mare Snow Handball Challenge, categoria feminin. All Stars s-a clasat pe locul II, podiumul fiind completat de CS Leu Giarmata (Timiș).

HC Illusion a câștigat prima ediție de Baia Mare Snow Handball Challenge, categoria masculin. Golden Boys Merasport au ocupat locul II, echipa Silver Boys a luat bronzul.

Mai multe informații despre Baia Mare Snow Handball Challenge găsiți aici.

Sursă informații și foto: Baia Mare Beach Handball Challenge

CITEȘTE ȘI:
Sunteți gata? Începe Baia Mare Snow Handball Challenge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.