Subcomisarul Sergiu Florin Dragoș este ofițer coordonator al Compartimentului sprijin operativ al STPF Satu Mare, structură a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Timp de patru zile a făcut parte din delegația României la World WBC Muay Thai Amazing Festival, desfășurat în Veneția, la sfârșitul săptămânii trecute. A arbitrat peste 100 de meciuri (din cele aproximativ 450, câte a numărat festivalul) – atât din postura de arbitru de centru, cât și din cea de arbitru de margine sau supervisor.

Ca sportiv, calitățile i-au fost puse în valoare de-a lungul anilor în numeroase competiții. A fost medaliat la campionatele organizate de Ministerul Afacerilor Interne atât la unifight, cât și la judo. Sportul este parte integrantă din viața lui din 1993, când a început să practice boxul, fiind medaliat cu aur la Naționalele din 1998. Au urmat ani de pregătire, iar acum deține nu doar certificatul de instructor sportiv, ci și pe cel de arbitru MMA (fiind certificat de Federația Română de Kempo și MMA). Iar mai nou și pe cel de arbitru Muay Thai.

Când iese din sala de sport trece la cea de-a doua mare pasiune a sa: motociclismul. Este membru fondator al Blue Kinghts Romania V Law Enforcement Motorcycle Club (club din care fac parte angajați din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne) și conduce cu mare plăcere o Honda 954 Fire Blade.

Cariera profesională în Poliția de Frontieră a început-o în 2006. A participat la patru misiuni internaționale sub egida Frontex (două în Grecia, una în Bulgaria și una în Serbia).

Sursă informații și foto: Poliția de Frontieră Sighetu Marmației

CITEȘTE ȘI: Cursuri gratuite de inițiere în zeci de discipline sportive pentru copii

Sursă informații și foto: ITPF Sighetu Marmației

CITEȘTE ȘI: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.