Echipa de volei masculin a început cu dreptul prima din cele două dispute pe care le are în acest weekend cu voleibaliștii de la Universitatea Cluj. În primul meci disputat azi, 23 martie, băimărenii s-au impus cu scorul de 3-0. Vă reamintim că în acest weekend se dispută primele partide din partea a doua a Diviziei A1 de volei masculin.

Știința Explorări întâlnește în prima fază a turneului pentru locurile 9-12 (play-out) Universitatea Cluj Napoca. Învingătoarea urmează să fie stabilită după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri au loc în Baia Mare sâmbătă, 22 martie, și duminică, 23 martie, de la ora 12.

Întâlnirile sunt arbitrate de Mihai Coman (București) și Marius Ștefurac (Ploiești). Partida a treia și, dacă va fi cazul, a patra se vor juca la Cluj-Napoca, pe 30, respectiv 31 martie. Un eventual meci decisiv ar urma să se dispute în Baia Mare, pe 6 aprilie. În cealaltă confruntare din play-out se întâlnesc Unirea Dej și CSU UV Timișoara, primele două întâlniri fiind programate în acest weekend la Dej.

FOTO Facebook/Stiinta Explorari Baia Mare

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.