CSȘ Baia Sprie a derulat în Maramureș Proiectul național de selecție ”Hai la biatlon!”. În cadrul căruia copii de la școli din Baia Mare, Baia Sprie, Cavnic și Tăuții de Sus au fost invitați să descopere ABC-ul biatlonului. 822 de copii au participat la inițiere, după cum anunță Federația Română de Schi Biatlon (FRSB).

Desfășurat sub egida programului ”Happy on Biathlon”, lansat de Internaţional Biathlon Union, proiectul ”Hai la Biatlon!” al Federației Române de Schi Biatlon își propune să familiarizeze copiii din școlile generale cu acest sport. Tinerii participanți la proiect sunt încurajați să se înscrie în programe de pregătire specializată. ”Federația Română de Schi Biatlon și-a propus o acoperire națională, în care să antreneze sute de copii, cu dorința de a-i smulge din fața ecranelor și a-i aduce la sport, în aer liber”, se arată pe contul FRSB.

Proiectul ”Hai la biatlon!” a fost organizat în Maramureș în parteneriat cu Federația Română de Schi Biatlon și cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Sursă informații: Federația Română de Schi Biatlon. Sursă foto: CSȘ Baia Sprie

CITEȘTE ȘI:
Eveniment WildCats, cu fapte bune și cadouri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.