„Performanță și succes”, primul proiect care se adresează direct sportivilor și care are ca scop dezvoltarea personală și profesională a acestora, va fi lansat în 24 septembrie, anunță Ministerul Tineretului și Sportului.

Gândit ca o serie de workshopuri, acest proiect își propune să vină în sprijinul sportivilor, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cariera, de a-și gestiona mai bine emoțiile și momentele dificile din viața sportivă, precum și cariera sportivă și brandul personal.

„Performanță și succes” include patru workshopuri, care pot fi parcurse și separat, ele fiind independente unul de celălalt: Nutriție & sănătate mintală, Branding personal, Management & Marketing sportiv, Comunicare eficientă cu presa. ”Cele patru teme generale ating aspecte esențiale și actuale ale sportului de performanță într-o eră a vizualului, oferindu-le participanților instrumentele necesare pentru a comunica și a-și pune în valoare brandul personal”, se arată în comunicatul Ministerului Tineretului și Sportului (MTS).

Fiecare workshop va fi susținut de invitați din diferite domenii, specialiști reputați în domeniile abordate în cadrul fiecărui modul: foști sportivi de performanță, speakeri motivaționali, psihologi, nutriționiști și diabetologi, specialiști în social media și comunicare, jurnaliști, oameni de televiziune etc.

Datele de desfăsurare a seminariilor sunt: 24 septembrie, 7 octombrie, 21 octombrie și 4 noiembrie. Fiecare workshop se va desfășura între orele 18.00-20.00, urmând să fie transmis live și pe pagina de Facebook a MTS.

Primul workshop, “Nutritie și sănătate mintală”, va avea loc în 24 septembrie și va fi găzduit de Muzeul Sportului din incinta Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Printre invitații care vor susține acest prim seminar se numără cvadruplul campion mondial Ivan Patzaichin, profesorul Howard Dell, nutriționistul Cristian Mărgărit și psihologul Radu Leca.

Ținând cont de situația epidemiologică actuală, prezența fizică a participanților la workshopuri va fi limitată, respectându-se regulile și măsurile sanitare în vigoare. Sportivii care doresc să participe fizic la workshop sunt invitați să se înscrie trimițând un email la adresa inscrieri@mts.ro, în care să precizeze numele, vârsta, sportul pe care îl practică, precum și un număr de telefon. Data limită de înscriere pentru primul workshop este miercuri, 23 septembrie, ora 16:00.

Pentru orice alte informații despre acest proiect, scrieți un e-mail la adresa de e-mail presa@mts.ro.

Sursă informații și foto: Ministerul Tineretului și Sportului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.