Federația Română de Fotbal inițiază campania ”Pentru fotbal, pentru viață!”, care se va derula atât timp cât victimele războiului din Ucraina vor avea nevoie.

”Ne vom preocupa de condițiile de trai ale jucătorilor de fotbal – copii, juniori și seniori –, de familiile lor și de oficialii fotbalului ucrainean, dar vom acționa și pe flux invers, cu ajutoare trimise către Ucraina. Am inițiat propunerea, iar FIFA a acceptat modificarea cadrului regulamentar, astfel încât să fie posibilă integrarea fotbaliștilor ucraineni, temporar, în competițiile din România. Totodată, este în vigoare oferta de a găzdui în România partidele reprezentativelor Ucrainei, în măsura în care acestea vor avea loc” – arată reprezentanții FRF.

Următorul demers instituțional al FRF este de a inventaria prezența tuturor copiilor și juniorilor fotbaliști din Ucraina refugiați pe teritoriul României.”Pentru identificarea lor, vom colabora cu afiliații noștri din țară, cu Ambasada Ucrainei și cu Federația Moldovenească de Fotbal. Totodată, Florin Șari, managerul CSR al FRF, va sta la dispoziție pentru înscrierea directă a refugiaților din familia fotbalului, telefon: +40 786 533 566”, se mai specifică pe site-ul FRF.

Sursă informații și foto: frf.ro

Citește și: Volei – Divizia A1 | La Zalău începe Știința Explorări turneul pentru locurile 5-8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.