Un traseu de orientare sportivă cu posturi fixe, permanente și nedemontabile, a fost inaugurat în Parcul „Aleea Rotundăˮ din Baia Mare.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș în parteneriat cu Clubul Sportiv Știinta Electro Sistem Baia Mare a finalizat în această săptămână proiectul “Poligon pentru tineri”. A fost amplasat un traseu de orientare sportivă cu 20 de posturi fixe, permanente și nedemontabile, în Parcul „Aleea Rotundăˮ din Baia Mare. Scopul proiectului este încurajarea tinerilor de a participa la activități recreative și sportive, prin parcurgerea unui traseu cu hartă.

Inaugurarea poligonului s-a făcut ieri. La acțiune au participat circa 40 de tineri din Baia Mare și Șomcuta Mare. După prezentarea poligonului, tinerii au participat la un „concurs-școală”. Mulți dintre ei au parcurs pentru prima dată un traseu de orientare. La final toți participanții au fost au fost premiați de organizatori.

Informații și foto: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, Clubul Sportiv Știinta Electro Sistem Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.