Samir Pop, Mircea Pop și Relu Tămaș

Sportivi de la două cluburi din Maramureș participă în aceste zile la Campionatul Mondial de orientare sportivă, categoria Master. Competiție care se derulează în Slovacia, cu peste 2.700 de participanți la start.

În perioada 11-18 august, în Slovacia se desfășoară Campionatul Mondial de Master la orientare sportivă, WMOC 2023. Sunt înscriși peste 2700 de concurenți din 44 de țări. Din Maramureș participă sportivi de la CS Maratin Rivulus Dominarum Baia Mare și CS Spria Baia Sprie. Este vorba despre Samir Pop (M45) și Mircea Pop (M65) de la Maratin, respectiv despre Relu Tămaș (M50) de la Spria.

Deocamdată maramureșenii au parcurs etapa de calificări la proba de sprint, cu următoarele rezultate: Samir Pop – locul 30, calificat grupa B; Mircea Pop – locul 25, calificat grupa B; Relu Tămaș – locul 32, calificat grupa A.

Miron Pop (credit Martin Jonas -WMOC 2023)

În paralel cu Campionatul Mondial se desfășoară Karst Cup 2023, unde participă trei sportivi de la CS Maratin Rivulus Dominarum: Ioana Pop, Maria Pop și Miron Pop. La proba Sprint 1, categoria F21, Ioana s-a clasat pe locul 15, iar Maria pe 19. În timp ce Miron Pop a câștigat categoria Open.

Sursă informații și foto: Conrad Nagy și Miron Pop

CITEȘTE ȘI:
Orientare – Mountain Bike | Sportivi de la 16 cluburi, la Campionatele Naționale derulate în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.