Sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare au urcat de mai multe ori pe podium în cadrul celor două competiții naționale care au fost găzduite de Maramureș. Urmează prima competiție internațională din acest an.

Circa 250 de sportivi participanți la competițiile naționale din Maramureș

În Maramureș au avut loc două acțiuni importante din calendarul intern al competițiilor de orientare în alergare, respectiv Campionatelele Naționale pe Echipe, precum și cea de-a treia etapă din cadrul Campionatului Național de Sprint Urban.

La start s-au prezentat aproape 250 de participanți de la 24 de cluburi de profil din România. ”Arbitrii trasatori au reușit să ofere concurenților trasee ce au conținut secțiuni variate, de la secțiuni de alergare mai simple până la unele foarte tehnice și dificile”, menționează reprezentanții CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

De trei ori pe locul I la Campionatul Național pe Echipe

Campionatul Național pe Echipe s-a desfășurat în Fărcașa și a constat în adunarea rezultatelor din primele două zile de concurs pentru doi componenți din aceeași categorie. Băimărenii de la CS Știința Electro Sistem au urcat pe podium cu șapte echipe, trei dintre ele devenind campioane naționale.

Locuri I: F16 – Andreea Manu și Tania Sabou; F18 – Stefania Peleș și Alexandra Creciun; M14 – Cristian Lenard și Cristian Manu;
Loc II: F21 – Anca Deac și Dora Rus;
Locuri III: F14 – Antonia Man și Carla Maiker; M16 – Alexandro Kotai și David Hreniuc; F16 – Codruța Sabou și Rebeca Ciocian.

Patru medalii la Campionatul Național de Sprint Urban, etapa a treia

Etapa a III-a din cadrul Campionatului Național de Sprint Urban s-a derulat pe străzile și aleile din cartierul Decebal. La categoriile de performanță 14, 18 și 21 de ani, două medalii de aur și două de argint au fost obținute de componenții CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

Locuri I: F14 – Antonia Man; M18 – Cătălin Vădean;
Locuri II: F18 – Alexandra Roman; F18 – Alexandra Creciun.

În apropierea podiumului s-au clasat: Tania Sabou (F18) și Anca Deac (F21) – locuri IV; Cristian Manu (M14) și Stefania Peleș (F18) – locuri V; Carla Sebestyen (F14) și David Hreniuc (M18).

Pentru sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare urmează prima competiție internațională din acest an, Charintians Lake Cup, întrecere ce se va desfășura la Klagenfurt, în Austria, în perioada 24-27 iunie.

Campionatelele Naționale pe Echipe, precum și cea de-a treia etapă din cadrul Campionatului Național de Sprint Urban au fost organizate de Federația Română de Orientare în parteneriat cu CS Electro Sistem Baia Mare.

Sursă informații și foto: CS Știința Electro Sistem Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.