Cupa Skore la orientare în alergare are loc în 22 octombrie. Va fi a 46-a ediție. Concursul este deschis tuturor doritorilor, indiferent de vârstă, legitimați sau nu la vreun club sportiv.

Concurenții vor primi o hartă cu un poligon de posturi de control. Acestea se vor atinge în ordinea dorită, însă este obligatoriu ca postul 100 să fie atins ultimul pentru a se intra pe culoarul de sosire. Fiecare post de control va avea un punctaj în funcție de dificultatea atingerii acestuia. Fiecare categorie de vârstă va avea un timp limită în care să atingă cât mai multe posturi de control de pe hartă.

Întrecerea va avea loc în Cărbunari, centrul de concurs fiind stabilit lângă vechile Băi Cărbunari. Între orele 9.30 și 10.30 vor fi validați concurenții, la 10.40 se va prezenta regulamentul de concurs, pentru ca la ora 11.00 să se dea startul în bloc tuturor categoriilor. Mai puțin MF10, care va porni în cursă la 11.10, după liste de start. Festivitatea de premiere este anunțată pentru ora 13.00.

CS Electro Sistem Baia Mare organizează competiția. Informații suplimentare puteți obține la telefon 0770-184638 – Istvan Sebestyen. (G.D.)

Sursă informații și foto: CS Electro Sistem Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Atletism | Peste 150 de sportivi au participat la Cupa Toamnei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.