În 24 și 25 septembrie, în Baia Mare are loc On Bike MM Trophy, competiție de mountain bike aflată la prima ediție. Lansată în acest an ca și întrecere națională, organizatorii mărturisesc că doresc să îi confere pe viitor dimensiuni internaționale.

On Bike MM Trophy este competiție cuprinsă în calendarul intern al Federației Române de Ciclism. Ședința tehnică este anunțată pentru vineri, 24 septembrie, ora 20.00, la Baia Mare Rapido. Concursul propriu-zis este programat sâmbătă, 25 septembrie, cu start și sosire pe Câmpul Tineretului. Primul start se dă pentru traseul lung, la ora 10.00. La 10.10 se pornește în traseul scurt / E-Bike Race, iar pentru 10.20 este anunțat startul în Family Tour. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 18.00. Trasele se pot descărca aici.

Înscrierile online sunt deschise aici până joi, 23 septembrie (ora 23.00) sau până la momentul epuizării locurilor disponibile.

On Bike MM Trophy este organizat de Asociația Sportivă OnSport Baia Mare împreună cu Federația Română de Ciclism și în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

Pagina evenimentului poate fi vizitată aici pentru detalii.

Sursă informații și foto: On Bike MM Trophy

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.