Sonia Seraficeanu este jucătoarea de la HC Minaur Baia Mare convocată pentru prima perioadă de pregătire din 2020 a lotului național de handbal feminin a României. Naționala de senioare se va reuni în 19 ianuarie, aceasta fiind pentru antrenorul Bogdan Burcea (foto) prima acțiune în calitate de selecționer al României.

20 de jucătoare a convocat Burcea pentru această perioadă de pregătire. Este vorba despre: Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Denisa Dedu și Crina Pintea de la CSM București; Ana-Maria Ţicu, Ana-Maria Savu și Patricia Vizitiu de la SCM Craiova; Raluca Kelemen, Alexandra Severin și Dana Abed Kader de la HC Zalău; Ana-Maria Iuganu, Andreea Rotaru și Alina Ilie de la SCM Gloria Buzău; Bianca Tiron și Elena Dache de la HC Dunărea Brăila; Nicoleta Dincă și Laura Pristăviţa de la CS Gloria 2018 Bistriţa; Yulyia Dumanska de la SCM Râmnicu Vâlcea, Sonia Seraficeanu de la HC Minaur Baia Mare și Lorena Ostase de la CSM Slatina.

Naționala de senioare este calificată la turneul preolimpic care va avea loc în Muntenegru și unde va trebui să se claseze în primele două echipe din grupă pentru a se califica la Jocurile Olimpic. Din grupă mai fac parte Norvegia, Muntenegru și Kazahstan.

Sursă informații și foto: Federația Română de Handbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.