Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a avut, ieri, o întâlnire cu ministrul Sportului, în care s-au discutat despre unele și altele.

”Fanii fotbalului românesc sunt o forță, au foarte multe idei corecte, iar astăzi (miercuri, 24 februarie – n.r.), în cadrul întâlnirii cu ministrul Sportului, Eduard Novak, am dezbătut oportunitatea modificării Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive. În cadrul discuției, am avansat propunerea de a modifica legea în sensul de a permite vânzarea și consumul berii slab alcoolizate în cadrul arenelor sportive, acest lucru fiind permis în alte țări europene”, a scris Justin Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Frumos demers, dar în lipsa spectatorilor cine o bea berea pe stadioane, cei de pe banca de rezerve, cei de pe teren în pauza de hidratare? Una peste alta, întâi să revină spectatorii pe stadioane – cu toate rigorile impuse de pandemie, firește -, iar apoi vom vedea cum va fi și cu berea. Hai noroc! (Vladimir Andru)

Sursa foto: pixabay.com / Anja

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.