Naționala de fotbal a rămas tot fără selecționer după renunțarea lui Mirel Rădoi, venită în urma campaniei ratate – cu vârf și-ndesat – de calificare la Cupa Mondială din Qatar de anul viitor. Nu mai e cazul să mai punem paie inutile prin cuibul unei ratări buimace. La urma urmei, cum se spune prin popor, ce a fost a trecut. Prin ”poporul fotbalistic” însă nu a trecut chiar lesne. A lăsat în urmă întrebări fără răspuns. Plus declarații de complezență. Deopotrivă din partea lui Rădoi și a FRF.

Revenind. După ce Federația Română de Fotbal a luat legătura ba cu Gheorghe Hagi, ba cu Răzvan Lucescu, ba cu Dan Petrescu, ba cu cine va mai fi luat, tot nu ne-am ales cu vreun selecționer.  Au fost, din toate cele care ni s-au servit în spațiul public, discuții aprofundate, dar și refuzuri politicoase. Praf în ochi și în jambiere, fără supărare.

Nu ne-a adus Moș Crăciun un selecționer – asta e, miracole există pesemne în cadourile de sub brad, iar mai puțin la echipa națională. Până la urmă ce facem, îl așteptăm la nesfârșit să ne dumirească pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, ca pe un etern ren zâmbitor din echipa lui Moș Crăciun, când acesta din urmă, titularul de drept al cadourilor, se poate da cu fundul de șemineu când trage o alunecare prin horn, sătul că FRF i-a făcut varză coborâșul? Întrebarea este retorică, la câtă ambiție are Burleanu chiar e în stare să îi ia locul lui Moș Crăciun. Cu sacul gol, dar zâmbind de la o ureche la alta. Cât despre noi, cei care suntem suporteri ai naționalei? Zâmbim cu gura pungă. În varianta aguridă.

Hai să gândim totuși pozitiv. La urma urmei, azi sau mâine putem avea selecționer. Sau nu? 🙂

Tiberiu Sabo

Sursa foto: frf.ro

Citește și: Scrisoare către Moș Crăciun: ne aduci un selecționer?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.