În weekend la Gura Humorului, în organizarea CSȘ Gura Humorului, a avut loc Trofeul Moldovei. Etapa a IV-a, ultima, din Circuitul Național de Mini-Rugby. CS Florin Popovici a participat cu două echipe, urcând cu ambele pe podium: pe locul II la U10 și pe locul III la U12.

La U10, în grupe, băimărenii obțin trei victorii în trei jocuri: 40-30 cu Steaua, 15-10 cu Șoimii București și 30-10 cu Gura Humorului 2. În semifinală întâlnesc Gura Humorului 1. ”După terminarea timpului regulamentar de joc scorul era 15-15. Continuăm până când se dă primul eseu, pe care – după o luptă acerbă de ambele părți – reușim să îl marcăm noi și așa ajungem în finală. Împotriva celor de la Șoimii București. La fel de dramatică, dar de data aceasta câștigătoarea iese formația din capitală 15-10”, informează Andrei Petrușca.

La U12, după două victorii în grupe (25-5 cu Dragonii Sibiu și 15-5 cu Warriors Timișoara), CS Florin Popovici merge în lupta pentru podium. Urmează 0-25 cu CS Brenndorf și 0-30 cu Șoimii București.

”Acest sfârșit de săptămână a fost plin de distracție și voie bună. Am jucat RUGBY cu plăcere și rezultatul a fost pe măsură: locul 2 la categoria U10 și locul 3 la U12”, concluzionează Petrușca.

Sursă informații și foto: CS Florin Popovici

CITEȘTE ȘI:
Rugby | Schimbări în lotul României pentru Cupa Mondială

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.