În dubla de baraj pentru promovarea în Liga a doua de fotbal, în seria 5 se vor afla față în față două echipe din Maramureș: ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur Baia Mare. Azi s-a tras la sorți cine va fi gazda primului joc, disputa din tur urmând a avea loc în Baia Mare.

Prin decizia Comitetului de Urgenţă al Federației Române de Fotbal din 11 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiţiei Liga 3 să fie îngheţat, fără să se retrogradeze.

În ceea ce priveşte promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.

CS Aerostar Bacău (seria 1) şi U Craiova 1948 SA (seria 4) au promovat, iar pentru stabilirea promovatelor din celelalte trei serii se vor disputa baraje în dublă manşă între ocupantele locurilor 1 şi 2.

Echipele care vor participa la baraj sunt următoarele:
Seria 2: AFC Unirea 04 Slobozia şi Mostiştea Ulmu
Seria 3: AFC Progresul 1944 Spartac şi CSM Slatina
Seria 5: ACS Fotbal Comuna Recea şi CS Minaur Baia Mare

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a doua. În Seria 5, acolo unde se vor duela reprezentantele Maramureșului, s-a stabilit că primul joc va fi CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea.

Meciurile din turul barajului vor fi:
Seria 2: Mostiştea Ulmu – AFC Unirea 04 Slobozia
Seria 3: AFC Progresul 1944 Spartac – CSM Slatina
Seria 5: CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea

Datele la care vor avea loc meciurile tur-retur contând pentru barajul de promovare în Liga a doua nu s-au stabilit încă.

Sursă informații și foto: Federația Română de Fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.