Cu dreptul a început sezonul CSM Știința Baia Mare, repurtând două victorii în tot atâtea jocuri. După succesul previzibil din prima etapă înregistrat în compania clujenilor (38-7), etapa a doua a adus victoria ”zimbrilor” acasă la campioana Dinamo (34-20).

”O victorie muncită și foarte importantă. Ne-a ajutat să ne recâștigăm încrederea în noi și, totodată, ne-a ridicat moralul pentru următoarele partide pe care le vom disputa”, mărturisește pentru contul clubului Alexandru Țiglă.

Băimărenii sunt liderii momentului în Liga de Rugby, cu 10 puncte. În cadrul etapei 3, vor întâlni acasă sâmbătă, de la ora 11.00, Rapid București. Echipă care a pierdut ambele partide disputate: 19-34 la Dinamo, 14-21 cu Steaua. Un punct are gruparea din capitală, cu care ocupă penultimul loc din clasament.

În ciuda acestor rezultate înregistrate de bucureșteni, Alexandru Țiglă atenționează: ”După cele două meciuri disputate până acum, aș putea spune că Rapid este revelația campionatului prin prisma jocului prestat. (…) Consider că ne așteaptă un meci destul de dificil, unde accentul se va pune pe jocul cu piciorul și pe fazele fixe. Sperăm că, la finalul celor 80 de minute, vom reuși să ieșim învingători și să obținem a treia victorie consecutivă”.

Sursă foto: CSM Știința Baia Mare (credit, Mihai Neacșu)

CITEȘTE ȘI:
Liga de Rugby | CSM Știința se impune clar în fața celor de la Dinamo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.