Medalie de bronz a cucerit Alexandru Suciu la Campionatul Balcanic de judo pentru copii sub 13 ani. Competiția a avut loc în Sibiu, cu 370 de sportivi din opt țări la start.

Alexandru Suciu a fost singurul sportiv care a reprezentat CSM Baia Mare la Campionatul Balcanic de judo pentru copii sub 13 ani. ”Din acest an, la Campionatul Balcanic pot participa câte patru sportivi din fiecare țară la fiecare categorie de greutate”, menționează antrenorul Alin Popdan. 370 de sportivi din Turcia, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Republica Moldova și România au concurat la competiția care a avut loc în Sibiu.

Alexandru a evoluat la categoria +60 kg, categorie în cadrul căreia au fost înscriși 18 sportivi. Reprezentantul CSM Baia Mare a avut cinci meciuri până la podium, câștigând patru dintre acestea.

CSM Baia Mare va fi prezent în acest final de săptămână la două competiții interne: Cupa Țara Oașului la Turț și Cupa Transilvania în Cluj-Napoca. Prima se adresează copiilor U10 și U13, a doua celor de categoriile U12, U14 și U16.

Sursă informații și foto: Alin Popdan

CITEȘTE ȘI:
Judo – Under 18 | Anamaria Suciu, două medalii de argint la Campionatul Balcanic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.