Sursă foto: COSR. Credit: 2024 - International Olympic Committee / William Lucas

Pe locul 62 s-a clasat azi maramureșeanul Ștefan Gherghel la proba de sprint – schi fond în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret Gangwon 2024. Mâine concurează la 7,5 km clasic.

În perioada 19 ianuarie – 1 februarie, în Gangwon (Coreea de Sud), are loc a patra ediție de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret. Competițția este destinată sportvilor cu vârste între 14 și 18 ani. Conform Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), participă 1.900 de sportivi. Aceștia concurează la 15 sporturi, în cadrul a 81 de probe. România este reprezentată de 33 de sportivi, la 9 sporturi.

Azi, la Alpensia Biathlon Centre, a avut loc proba de sprint, la schi fond. Cei doi români care au luat startul, Boglarka Pall și Ștefan Gherghel, antrenați la lot de Istvan Janosi, au terminat competiția după calificări, anunță COSR. Boglarka a plecat a 51-a de la start și a avut al 49-lea timp (4:06.76) la sosire. Ștefan a avut numărul de start 69 și a încheiat cursa al 62-lea (3:36.49). Cei doi vor concura mâine în proba individuală, stil clasic, pe distanța de 7,5 km.

Ștefan este sportiv legitimat la CSȘ Baia Sprie. Este antrenat la club de George Scurtu.

Sursă informații și foto: COSR (credit foto: 2024 – International Olympic Committee / William Lucas)

CITEȘTE ȘI:
Jocurile Olimpice de Tineret | Un sportiv de la CSȘ Baia Sprie face parte din delegația României pentru Gangwon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.