Conferință de presă, luni, cu reprezentanți ai CSU Craiova înaintea meciului din optimile Cupei României cu Minaur Baia Mare (partidă care se joacă mâine, de la ora 18, pe stadionul ”Viorel Mateianu”). Întâlnire cu presa la care au participat antrenorul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, precum și mijlocașul Alex Crețu.

Un gazetar care e posibil să se fi crezut un hâtru bun de glume – vorba lui Alecsandri – l-a întrebat pe Crețu cum crede că vor fi duelurile cu Văsălie, cu Oiță, cu Gudea, nume total necunoscute, zise dumnealui. O întrebare podidită de ironie a unui domn oltean de presă. A avut însă o respectabilă intervenție antrenorul CSU Craiova, Laurențiu Reghecampf, care i-a răspuns jurnalistului cu pricina că nu ar trebui să facă astfel de glume, că nu contează numele adversarilor, că îi respectă, dar că echipa lui merge să câștige. O replică decentă, de luat ca atare.

E drept, Minaur e, deocamdată, doar o echipă de Liga 3, jucătorii ei nu mănâncă praz la micul dejun. Iar anonimul deocamdată Văsălie nu face tumbe precum celebrul deocamdată Ivan când înscrie, o fi mai timorat, cine știe. Oricum, CSU Craiova are prima șansă în acest meci de Cupa României, fără îndoială, doar e o grupare de Liga I care se tot bate la titlu de ani și ani și numai nu reușește să-l ia. O echipă cu ștaif, care iese din primele tururi ale cupelor europene, eliminată de adversari de care afli eventual dacă îi cauți cu lupa pe hartă. Morala? E lesne să te dai mare cu cei care par mici.

Hai Minaur! Sau, cum strigam odinioară pe stadion, hai FC-ul!

Tiberiu Sabo

Sursa foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.