Reprezentanții Federației de Fotbal a Germaniei au făcut, în 21 ianuarie, o vizită de o zi la București pentru a vedea cum arată stadioanele și hotelurile ce urmează a fi folosite de Nationalmannschaft – relevă frf.ro

Echipa națională a Germaniei va întâlni România pe Arena Națională, în 28 martie, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar. În același timp, naționala Germaniei are șanse mari să se întoarcă la București pe 28 iunie, ca învingătoare a Grupei F de la EURO 2020, pentru a juca în optimile de finală ale turneului. Așadar, vizita a avut un dublu scop, în consecință FRF le-a prezentat celor cinci delegați ai federației germane facilitățile și pentru meciul din preliminarii, și pentru EURO 2020 – arată aceeași sursă.

Team managerul naționalei Germaniei a fost însoțit de team managerul naționalei României, Cătălin Gheorghiu, în vizită pe stadioanele Steaua și Arcul de Triumf și la mai multe hoteluri din București. Delegația Germaniei s-a declarat satisfăcută de condițiile de antrenament și cazare și speră să vină de două ori în acest an pe Arena Națională. În Grupa F a EURO 2020, Germania va întâlni reprezentativele Franței, Portugaliei și Ungariei, jucând toate meciurile la Munchen.

Sursa: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.