Ce este ”Everesting”? Ai nevoie de o pantă pe care să o urci de atâtea ori până când atingi un total de 8.848 de metri. Adică altitudinea vârfului Everest. ”Pârtia Șuior / Mogoșa urcată de 18 ori, până pe Vârful Mogoșa, e Everestul tău, 76 km cu 8848 metri altitudine urcată și 8848 metri altitudine coborâtă”, descriu organizatorii evenimentului Mogoșa Everesting.

Primești medalia de finisher dacă urci/cobori cel puțin o dată Vârful Mogoșa. Câștigători sunt toți cei care reușesc performanța de a urca/coborî Mogoșa de 18 ori într-un termen limită de 24 de ore. Medalii și premii vor ajunge la primii trei concurenți de la fiecare categoria de vârstă, în funcție de numărul de ture realizate. Câștigătorii sunt cei care reușesc cele mai multe ture într-un timp cât mai scurt. Principiul după care funcționează Mogoșa Everesting este clar: ”Tu decizi care este Everestul tău, câte urcări poți să faci. Competiția e cu tine însuți”.

Mogoșa Everesting are loc în 5 august, cu startul la ora 9.00. Festivitatea de premiere este programată pentru 6 august, ora 10.00.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Mogoșa Everesting

CITEȘTE ȘI:
Descoperă campionul din tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.