În cadrul proiectului ”V4Volunteering” coordonat de Asociația Yellow Shirts, Santiago Mora Garcia a elaborat un material de prezentare a echipei de volei Știința Explorări Baia Mare.

În fiecare zi este prezentat un component al divizionarei A1. Primii protagoniști, antrenorii Marius Botea și Sorin Pop. Din prezentările făcute veți descoperi că Marius Botea a jucat și fotbal și handbal. Dar a ales voleiul. ”Am început să joc volei în 1980, iar de atunci viața mea a fost legată de acest sport, fie ca jucător, fie ca antrenor sau profesor”, spune antrenorul principal. Sorin Pop a jucat și el fotbal și handbal. Pentru a opta în final pentru volei. ”Voleiul pentru mine a început în Baia Mare de când eram mic copil, mai exact din școala generală”, își aduce aminte antrenorul secund.

Despre amintiri frumoase de pe teren. Despre diferența specifică a echipei băimărene față de alte grupări de volei. Portretul unei zile obișnuite. Sunt doar câteva dintre subiectele abordate în prezentările ”V4Volunteering”.

Proiectul, finanțat de Comisia Europeană, urmărește promovarea oportunităților de voluntariat în sport, precum și accesul comunității la activități de mișcare și sportive.

Mai multe, aici.

Sursă informații și foto: Baia Mare Urban Sports

CITEȘTE ȘI:
Volei – Cupa României | Paula Seling, invitată de onoare la Final Four

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.