Turneul final al Cupei României la volei masculin, ediția 2021/ 2022, are loc în 12 și 13 martie, în Brașov. Băimăreanca Paula Seling este invitată de onoare la eveniment.

În sprijinul Asociației Magic

Turneul final al Cupei României la volei masculin, ediția 2021/ 2022, sprijină cauza Asociației Magic. Va fi astfel dedicat sprijinirii copiilor cu diagnostice oncologice și familiilor acestora. Paula Seling, ambasador Magic, va cânta imnul României în deschiderea finalei.

La finala turneului vor fi prezenți și micuții fotbaliști ucrainieni de la clubul Ruh Lviv, veniți la Brașov pentru un turneu și care nu se mai pot întoarce acasă din cauza războiului. Copiii din public prezenți la turneul final vor fi încântați să se joace cu mascotele Mickey și Minnie, să fie pictați pe față în culorile echipei favorite și să învețe să modeleze baloane.

Programul Final Four

Semifinalele vor avea loc sâmbătă, 12 martie, după următorul program: LAPI Dej SCM Zalău – Steaua (ora 15.00) și SCMU Craiova – CSM Arcada Galați (ora 18.00). Învingătoarele vor juca în finala care va avea loc duminică, 13 martie, de la ora 19.00.

Intrarea este liberă, însă participanții la Final Four vor avea posibilitatea să lase fiecare cât poate în cutia de donații inscripționată cu mânuța magică a Asociației Magic. De asemenea, se pot face donații și în conturi sau prin SMS. Detalii, aici.

În faza I a Cupei României, ediția 2021/2022, Știința Explorări a trecut de CS UV Timișoara, cu două victorii la scorul 3-0. Băimărenii s-au întâlnit în sferturi cu SCM Zalău. În prima manșă elevii antrenorilor Marius Botea și Sorin Pop au pierdut cu 0-3 jocul de la Zalău. Știința Explorări s-a impus în retur cu 3-2. Mai departe în Final Four, însă, a mers echipa din Zalău.

Sursă informații și foto: Federația Română de Volei

CITEȘTE ȘI:
Volei – Cupa României | Știința Explorări a învins, însă a părăsit competiția

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.