În a opta etapă, CS Minaur a jucat în deplasare la SCM Gloria Buzău, liderul neînvins al Ligii Florilor. Băimărencele au pierdut in extremis cu 30-31, după ce la pauză scorul a fost în favoarea lor: 20-17. CS Minaur a fost foarte aproape să strice perfecta linie de clasament a adversarelor lor. Dar…

Partida dintre Buzău și Baia Mare din a opta etapă a Ligii Florilor debutează sub semnul echilibrului. Pentru ca, la mijlocul primului act, gazdele să aibă avantaj de trei goluri: 12-9. Balanța se înclină însă rapid în cealaltă direcție după cinci reușite la foc automat pentru CS Minaur: 12-14 (min. 21). Cu cinci minute înainte de pauză este egalitate la 15. Mai inspirate pe final de repriză, băimărencele reușesc să aibă avantajul de partea lor după 30 de minute de joc: 17-20.

Începutul actului secund pare de-a dreptul ireal și în opt minute scorul devine 18-24. Visul frumos este aproape spulberat în minutele următoare: 24-25 cu circa un sfert de oră înainte de finalul jocului. Speranța este menținută, însă, în viață în continuare: 24-27 (min. 50). Finalul de joc, însă, nu este clar al băimărencelor: 28-27 cu șase minute înainte de fluierul final. Timp ar mai fi, dar meciul se termină cu 31-30. Gazdele îți mențin invincibilitatea intactă. Băimărencele rămân cu 9 puncte.

SCM Gloria Buzău – CS Minaur Baia Mare 31-30 (17-20)

Aruncări de la 7m: 3-10 (transformate 3-8, au ratat: Vujovic, Popescu). Minute de eliminare: 4-10.
Gloria Buzău: Batinovic (4 intervenții), Kelemen (4 intervenții, a apărat și un 7m), Nenezic (a apărat un 7m) – Iuganu 8 (3 din 7m), Zamfirescu 6, Ilie 4, Ilyna 4, Moroianu 3, Czeczi 3, Blazevic 2, Burlachenko 1, Keita, Stoleru, Vasileuskaya, Petrovic, Prkacin. Antrenor: Adrian Chiruț.
CS Minaur: Pandzic (10), Enache – Tănasie 11 (7), Popa 4, Popescu 4, Vujovic 4 (1), Borș 3, Cazanga 2, Vukajlovic 2, Kerekes, Alves Carneiro, Tudor, Țîrle, Cavlovic, Mițicuș, Terciu. Antrenori: Raul Fotonea, Andrei Popescu și Daniel Apostu.

În etapa viitoare, CS Minaur primește vizita echipei Rapid București în 7 decembrie. Meciul începe la ora 17.30 și va fi transmis în direct de Pro Arena. (G.D.)

Sursă informații și foto arhivă: CS Minaur Baia Mare (credit foto – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal | Trei jucători de la CS Minaur, în lotul României pentru Trofeul Carpați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.