Alin Văsălie de la CS Minaur Baia Mare a fost convocat de selecționerul Bogdan Lobonț la naționala Under 20 a României pentru ultimele două meciuri de pregătire din acest an.

Tricolorii conduși de Bogdan Lobonț vor întâlni Polonia în 11 noiembrie, de la ora 18.00, pe  Stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari. Apoi vor juca în compania Italiei, în 15 noiembrie, de la ora 15.00 – ora României, pe Stadio “Enzo Ricci” din Sassuolo. Partidele vor fi transmise în direct de Digisport.

Inițial componentul echipei CS Minaur Baia Mare nu figura pe lista lui Lobonț pentru cele două partide de pregătire. Din motive medicale, însă, Alexandru Oroian (Hermannstadt) și Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia) nu au fost apți pentru această acțiune. Astfel că în locul lor au fost convocați Robert Mustacă (Unirea Slobozia) și Alin Văsălie.

Născut în 21 aprilie 2002, în Satu Mare, Văsălie a mai evoluat pentru Olimpia Satu Mare, Universitatea Cluj, Comuna Recea. Mijlocașul a fost – în 2017 – cel mai tânăr debutant din Liga a II-a, jucând la acea oră pentru Olimpia Satu Mare.

Imagini de la antrenamentul tricolorilor, aici.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

 

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Alin Văsălie (CS Minaur), din Liga 3 la naționala U20 | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.