Academica Recea și Avântul Bârsana rămân liderii Seriei Sud, respectiv Nord din Liga 4 a Maramureșului. Cea mai categorică victorie înregistrată în acest final de săptămână a fost 5-0 pentru CS Fărcașa în compania echipei Carmen Satulung.

Academica Recea câștigă cu 3-0 partida de la Bradul Groșii Țibleșului din etapa 20. Și ajunge astfel la 57 de puncte, cu care este liderul detașat al Seriei Sud din Liga 4 a Maramureșului. CS Fărcașa obține, în detrimentul echiei Carmen Satulung, cea mai categorică victorie din acest final de săptămână în Liga 4: 5-0. CS Seini și Viitorul Ulmeni și-au retras echipele de seniori din Liga 4 și pierd toate jocurile din retur cu 0-3.

Rezultatele etapei 20 în Seria Sud: Minerul Baia Sprie – Gloria Tăuții Măgherăuș 2-3, Lăpușul Târgu Lăpuș – Unirea Șișești 2-0, Bradul Groșii Țibleșului – Academica Recea 0-3, CS Fărcașa – Carmen Satulung 5-0, CS Seini – Progresul Șomcuta Mare 0-3, Viitorul Ulmeni – ASCF Lăpuș R 0-3.

Clasamentul, aici.

Avântul Bârsana iese victorioasă (2-1) din întâlnirea cu Plimob și își menține poziția de lider în Nord cu 37 de puncte. Gruparea Zorile pierde meciul cu Bradul (1-2), dar rămâne pe locul secund, la patru puncte depărtare de Bârsana. Cu 26 de puncte, Luceafărul este pe III.

Rezultatele etapei 16 în Seria Nord: Iza Dragomirești – Recolta Săliștea de Sus 2-4, AS Remeți – Salina Ocna Șugatag 3-0 (neprezentare), Zorile Moisei – Bradul Vișeu 1-2, Plimob Sighetu Marmației – Avântul Bârsana 1-2, Luceafărul Strâmtura a stat.

Clasamentul, aici.

Sursă informații: AJFMM. Sursă foto arhivă: Academica Recea.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 4 | Avântul bate Luceafărul și revine pe locul 1 în Nord

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.