Cu speranța vie de promovare, CS Minaur întâlnește mâine echipa din Băile Felix. Fără iluzii rămase în picioare pentru Progresul, cei din Șomcuta Mare merg la Cluj.

Acasă joacă mâine CS Minaur partida cu Lotus Băile Felix din etapa 7 de play-off din Liga 3. Băimărenii sunt instalați confortabil pe locul 1 al Seriei 10, având un avantaj de 10 puncte față de CA Oradea. Lotus are 42 de puncte și este pe locul 3. Ambele adversare de mâine vin după victorii repurtate în etapa 6, miercuri, 4 mai. Lotus a învins cu 1-0 CA Oradea, CS Minaur s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Someșul Dej. Băimărenii au pierdut (1-3) meciul de acasă cu Lotus, dar s-au impus (4-2) în retur la Oradea în sezonul regular. Apoi în play-off, CS Minaur a câștigat cu 4-0 meciul din etapa 1 și a pierdut cu 1-2 jocul din etapa 4.

În play-out, Progresul Șomcuta Mare joacă în deplasare la CFR Cluj 2. În intermediara din 4 mai, maramureșenii au mai contabilizat o înfrângere (1-2), cu gruparea din Șimleu Silvaniei. Clujenii au făcut egal (la 0) în deplasare la Satu Mare. Progresul, cu 20 de puncte, pe penultimul loc din serie, nu mai are ce speranțe să își construiască. Clujenii au 32 de puncte și sunt pe locul 4. 3-3 și 1-1 au fost scorurile înregistrate de maramureșeni cu CFR Cluj 2 în sezonul regular. În play-out, confruntarea dintre cele două s-a soldat cu victoria clujenilor (cu 2-1).

Meciurile se joacă mâine, de la 18.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Victorie pentru CS Minaur, înfrângere pentru Progresul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.