CS Minaur merge la CA Oradea pentru jocul din etapa 5 de play-off. La Progresul vine SCM Zalău cu ocazia etapei 5 din play-out. Meciurile se joacă mâine, de la 17.00.

În etapa 5 de play-off al Ligii 3, CS Minaur va evolua mâine în deplasare la CA Oradea. Băimărenii au pierdut în etapa precedentă cu 1-2 meciul disputat în deplasare la Lotus Băile Felix. CA Oradea s-a impus cu 1-0 la FC Someșul Dej. Cu 49 de puncte, CS Minaur este liderul seriei 10. Sportivii antrenați de Ciprian Danciu au un avantaj de 4 puncte față de ocupanta locului 2, adversara lor de mâine. În sezonul regular, cu Club Atletic Oradea, băimărenii au obținut victorie în tur (3-2) și tot victorie în retur (1-0). În a doua etapă de play-off, CS Minaur s-a impus cu 3-1 în fața orădenilor.

Progresul Șomcuta Mare joacă mâine pe propriul teren, în compania SCM Zalău. Meci din etapa a cincea de play-out. Maramureșenii s-au impus în etapa precedentă în deplasare la Luceafărul Oradea cu 1-0. Echipa din Zalău a jucat acasă dar a pierdut la scor de neprezentare (0-3) meciul cu CSM Satu Mare. Pe locul 5 (penultimul) sunt cei din Șomcuta, 20 de puncte. SCM Zalău este pe locul 1, cu 34. În sezonul regular, Progresul are o înfrângere (1-8) și o victorie (2-1) cu SCM Zalău.

Meciurile de mâine încep la 17.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Minaurului nu i-au priit Băile Felix

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.