În acest final de săptămână, Boneshaker Cycling Baia Mare dă start oficial sezonului de ciclism pentru amatori cu două invitații: una dedicată adulților, alta destinată copiilor.

În 14 mai, sunteți invitați la Mogoșa pentru startul Grand Fondo Maramureș. Un eveniment de ciclism ajuns la a cincea ediție. ”Nu este concurs, ci o cursă de șosea pe 104.69 km și cu o diferență de nivel de 2.100 m. Participarea este deschisă pentru orice ciclist care vrea o provocare”, anunță organizatorii. Întâlnirea este la ora 9.00, la Mogoșa, startul se dă la ora 10.00. Pornirea în traseu se face de la Cabana Mogoșa, cu un punct de hidratare la Ocna Șugatag. Returul este pe DN 18, prin Pasul Gutâi, cu finish tot la Cabana Mogoșa.

Un alt eveniment de ciclism este anunțat în aceeași zi, tot cu start la Mogoșa. De data aceasta este vorba despre un concurs de biciclete destinat copiilor din clasa 0 până în clasa 8. Startul se dă la ora 12.00, iar traseele MTB sunt amenajate în jurul lacului. Mogoșa Boneshaker Cycing este la prima ediție. Dificultatea traseului este stabilită în funcție de vârsta copiilor.

🚴‍♀️ Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Boneshaker Cycling

CITEȘTE ȘI:
Atletism | Circuitul Children’s Trails, etapa de șosea | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.