Cinci medalii au obținut sportivii de la LPS Baia Mare la Campionatul Național Școlar de atletism. Inclusiv un titlu național, la aruncarea suliței.

Campionatul Național Școlar de atletism a avut programată etapa finală în București. Sportivii Liceului cu Program Sportiv Baia Mare au obținut cinci medalii. Vasile Batin este campion național la aruncarea suliței. Tot el a câștigat bronz la aruncarea discului. Raluca Ardelean a obținut bronzul probei de aruncare a greutății. La aruncarea discului, Lorena Tamaș a câștigat locul 3. Cei trei sportivi sunt pregătiți de prof. Adrian Bonaț. Sabin Mihali a cucerit bronzul la săritura cu prăjina. Este antrenat de prof. Delia Grumaz.

În preajma podiumului s-au situat: Roxy Cătună (antrenor, Adrian Bonaț) – locul 4 la aruncarea discului; Sabin Mihali (antrenor, Delia Grumaz) – locul 5 la proba de 110 mg; Mihai Mihuț (antrenor, Dana Dragoș) – locul 4 la proba de 400 mg și locul 6 la proba de 110 mg; Ciprian Feldman (antrenor, Dana Dragoș) – locul 4 la săritura cu prăjina.

Sursă informații și foto: prof. Adrian Bonaț

CITEȘTE ȘI:
Atletism – Campionatul Național | Răzvan Nicoară, două medalii de aur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.