De câteva zile încoace planeta fotbalului tușește și strănută de îi sare șaua din pricină că Leo Messi a anunțat, trimițând un fax, că vrea să plece de la Barcelona. Se bulucesc de se dau cap în cap scenariile, speculațiile, cum vreți a le zice, ca fluturii de noapte la felinar. Prin emisiuni, pe forumuri, Messi a devenit cumva al cincilea punct cardinal, pe care o grămadă de lume preocupată încearcă să-l așeze undeva. Parcă ai senzația că nici bursucii nu mai dorm bine de grija că nu știu ce va face Messi, la ce echipă va juca, ce culori va avea la izmene.

Unii oameni au un talent special de a-și irosi momente din viață purtându-le de grijă unora pe care chiar nu îi interesează că le poartă cineva de grijă, fiindcă îndeobște se descurcă singuri și își fac alegerile după cum consideră de cuviință.

Știrea că Messi ba pleacă, ba nu pleacă, pe atâtea parale, ba nu pe atâtea parale, că merge acolo, că merge dincolo a devenit un serial obositor până și pentru cineva căruia îi place fotbalul. Dar hai să fim optimiști și să sperăm că Lionel își va rezolva degrabă treburile profesionale și ne va cruța de a-i purta de grijă. 🙂

Tiberiu Sabo

Sursa foto: uefa.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.