Raluka Matei practică tenisul de câmp de la vârsta de 6 ani, la ACS Orizont Baia Mare, antrenată fiind de prof. Marius Babiciu.

Acum Raluka are 9 ani și, din acest an, a început să participe la turneele oficiale organizate de Federația Română de Tenis, la categoria 10 ani.

La Turneul Damaco la Oradea s-a clasat pe locul IV, la BT Tenis Cup din Cluj-Napoca a ocupat din nou locul IV, pentru ca la Turneul Marc Tenis din Cluj-Napoca să urce în sfârșit pe podium, cucerind locul 2.

Raluka a jucat la Turneul Marc Tenis patru meciuri, trei dintre ele cu fete mai mari, reușind pe zgura încinsă deopotrivă de soare și de emoții să obțină medalia de argint și trofeul Cupa Termoport. ”Când am văzut-o pe Simona Halep cu trofeul în brațe la Wimbledon în urmă cu doi ani, mi-am dorit să câștig și eu o cupă. Acum am și eu cupa mea, mai mică, dar e doar începutul”, spune Raluka.

Originară din Tăuții Măgherăuș, Raluka este elevă la Școala Gimnazială ”Dr. Victor Babeș” din Baia Mare, secția germană. Este mare iubitoare de sport, iarna completând antrenamentele de tenis cu schiul, iar vara cu echitația.

Următorul concurs pe lista Ralukăi este ”Kinder Joy of Moving Tennis”, organizat de Marc Tenis Cluj-Napoca, la finalul lunii.

Sursă foto: arhiva personală Raluka Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.