Opt jucători s-au despărțit de CS Minaur Baia Mare la finalul sezonului 2020/2021. 14 au rămas. Ucraineanul Anton Terekhov, portar, este primul transfer anunțat de oficialii echipei.

La finalul sezonului 2020/2021, au plecat de la CS Minaur Baia Mare: Ionuț Ciobanu, Georgel Haiduc, Albert Cristescu, Paul Oargă, Ionuț Ramba, Jose Toledo, Nikola Skrobic, Daniel Mureșan.

Au rămas la echipă: Barna Buzogany, Răzvan Pop, Milan Kotrc, Daniel Bera, Sergiu Makaria, Tomáš Cíp, Tudor Bogdan Buguleț, Mihai Bușecan, Robert Nagy, Călin Căbuț, Alexandru Csepreghi, Andrei Buzle, Erok Pop (revenit după împrumutul de la Făgăraș), Mihai Dobra.

Primul transfer anunțat de oficialii echipei este portartul Anton Terekhov (născut în 28 iulie 1992, în Slavyanoserbsk – Ucraina). Are 1.96 m și 100 kg.

A jucat pentru HC Portovik Yuznîi (Ucraina) până în 2014, după care s-a transferat la HC Kehra (Estonia), echipă pentru care a evoluat un sezon. A revenit în Ucraina, de data aceasta la HC Motor Zaporoje, grupare pentru care a evoluat până în 2019. Ultimele sezoane le-a petrecut în Polonia, la Sandra SPA Pogon Szczecin, echipă clasată la finele sezonului 2020/2021 pe locul 8 în Superliga din Polonia.

Face parte din echipa națională a Ucrainei, pentru care are 12 apariții, cea mai recentă la Campionatul European din 2020.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto mingi – Ovi Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.