Opt orașe gazdă ale EURO 2020 au confirmat până acum disputarea meciurilor cu spectatori. Sankt Petersburg a confirmat un nivel de ocupare de 50% în tribune, existând posibilitatea de a crește capacitatea până la finele lui aprilie 2021, în timp ce Budapesta tinde să permită accesul spectatorilor la capacitate maximă, având drept premisă îndeplinirea cu strictețe a rigorilor de acces în stadion.

Baku a confirmat un grad de ocupare de 50%, fanii echipelor participante având obligația de a prezenta rezultatul negativ al testului COVID-19 drept condiție esențială de a avea permisă intrarea în Azerbaidjan.

Amsterdam, București, Copenhaga și Glasgow au confirmat, la rândul lor, o capacitate de 25-33%. Primele trei orașe au păstrat deschisă opțiunea de a spori gradul de ocupare pe stadioane.

La rândul său, Londra a confirmat un grad de ocupare minim de 25% în cazul celor trei jocuri din faza grupelor și pentru optimea de finală programate.

Celelalte patru orașe-gazdă au primit termen limită ziua de 19 aprilie 2021 pentru a furniza informații suplimentare referitoare la planurile lor.

Sursa frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.