Jucătoarele echipei naționale sunt pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru turneul preolimpic, cele două meciuri care le pot duce la Tokyo fiind programate sâmbătă (cu Norvegia) și duminică (cu Muntenegru). Competiția are loc la Podgorica.

”Dorința este foarte mare să ne calificăm la Tokyo. Pentru mine este un vis să fiu antrenorul naționalei României și să fim la Olimpiadă, este visul pentru care muncim zi de zi, minut de minut. Fetele sunt foarte concentrate, conștiente și pregătite”, a declarat pentru site-ul Federației Române de Handbal selecționerul Adrian Vasile.

”Am așteptat aceste meciuri de la precedenta Olimpiadă, la care eu nu am participat. Prezența la Jocurile Olimpice înseamnă fericire, dorințe și vise împlinite. Cel mai important este primul meci, cu Norvegia, apoi vedem ce calcule ne facem cu Muntenegru”, a declarat Cristina Laslo.

Înainte de antrenamentul de ieri seară, handbalistele au primit cadouri simbolice din partea membrilor staff-ului tehnic: câte o brățară cu un pandantiv pe care scrie ”Tokyo”.

Patru componente ale CS Minaur Baia Mare au fost convocate de selecționer pentru perioada de pregătire centralizată din 14-18 martie, de la București, și turneul preolimpic din 18-21 martie. Este vorba despre Anca Polocoșer, Cristina Laslo, Andreea Popa și Sonia Seraficeanu.

Primul meci al ”tricolorelor” este programat sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, împotriva Norvegiei. Ziua următoare, de la ora 17.00, se va juca partida decisivă România – Muntenegru. Norvegia – Muntenegru are loc vineri, în prima zi a Turneului Preolimpic.

Sursă informații și foto: Federația Română de Handbal

CITEȘTE ȘI:
Handbal | 4 jucătoare de la CS Minaur Baia Mare, în lotul pentru turneul preolimpic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.