România a câștigat azi cu 32-23 (16-7) meciul disputat împotriva Egiptului în Grupa principală I de la Campionatul Mondial U20 care are loc în aceste zile în Macedonia de Nord.

Pentru ”tricolore” au punctat: Boiciuc 5, Maxim 4, Mihai 4, Irimia 4, Florea 3, Grigore 3, Romaniuc 3, Drăgoescu 2, Lixăndroiu 1, Mezei 1, Niță 1, Raicea 1. Cea mai bună jucătoare a meciului a fost desemnată Irina Andreea Maxim.

România a terminat pe locul secund meciurile din Grupa A după ce a învins Brazilia (26-25) și Iranul (33-15) și a fost mai apoi înfrântă de Țările de Jos (26-29). Calificată în Grupa principală I, România a pierdut cu 26-27 jocul disputat în compania Elveției și s-a impus azi în fața Egiptului (32-23), terminând jocurile din această fază competițională pe locul 3. România va evolua în continuare în turneul pentru locurile 9-16.

Trei jucătoare de la CS Minaur Baia Mare fac parte din lot: Sorina Florentina Brândușa, Cristina Elisa Danciu și Denisa Roxana Romaniuc.

La a 24-a ediție a Campionatului Mondial de tineret participă 32 de echipe și sunt programate 116 meciuri. Campioană mondială en-titre la categoria U20 este Norvegia.

Meciurile se transmit pe canalul de YouTube al IHF(G.D.)

Sursă foto: FRH (credit: IHF / Kolektiff / Jure Banfi)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | CS Minaur Baia Mare se reunește în 15 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.