Sigheteanca Alisia Boiciuc este convocată la lotul național de senioare pentru dubla amicală cu Spania. Alisia a debutat în 2018 la naționala de junioare, pentru ca în 2021 să fie chemată în premieră la reprezentativa de tineret.

Lotul național de handbal feminin al României se reunește în 26 iulie la Pitești pentru pregătirea participării la Campionatul Mondial Competiție care va avea loc în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie în Danemarca, Norvegia și Suedia. Acțiunea naționalei tricolore include două jocuri amicale cu Spania. În 27 iulie la Pitești și în 29 iulie la Mioveni. De la CS Minaur Baia Mare au fost convocate Oana Borș și Ana Maria Tănasie.

De remarcat că sigheteanca Alisia Lorena Boiciuc, recent medaliată cu bronz la Campionatul European de tineret și fostă componentă a CSȘ 2 / CNOPJ Baia Mare, este chemată în premieră la naționala de senioare. Născută în 20 iulie 2005, Alisia a debutat în handbal în 2014, la HC Genius Sighetu Marmației Prima ei antrenoare fiind Cornelia Lucaci. A debutat la naționala de junioare în 2018 Iar în 2021 la cea de tineret. În prezent, Alisia este jucătoarea echipei Corona Brașov.

Lotul convocat de Florentin Pera pentru dubla amicală cu Spania, aici.

Sursă informații și foto: FRH (credit foto: Marius Ionescu)

Foto (c) EHF

CITEȘTE ȘI:
Handbal | ”Pentru asta muncesc: să devin din ce în ce mai bună” (Alisia Boiciuc)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.