Șase jucătoare de la CS Minaur Baia Mare a convocat selecționerul Adi Vasile pentru dubla de pregătire pe care reprezentativa României o va juca la Valencia, în compania Spaniei.

Echipa națională de senioare a României s-a reunit ieri la București, iar vineri se va deplasa la Valencia, acolo unde va disputa două meciuri de pregătire în compania Spaniei. ”Primul meci va fi sâmbătă, de la ora 19.30 (ora României) și va fi transmis pe canalul de YouTube al Federației Spaniole. Al doilea joc va fi duminică, de la aceeași oră, și va fi televizat în Spania pe postul Teledeporte”, informează site-ul oficial al clubului băimărean.

Selecționerul reprezentativei României, Adi Vasile, a convocat șase jucătoare de la CS Minaur Baia Mare. Este vorba despre Ana Maria Tănasie, Eva Kerekeș, Alexandra Severin, Anca Polocoșer, Cristina Laslo și Andreea Popa.

Lotul României
Portar: Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Raluca Kelemen (HC Zalău), Elena Șerban (Dunărea Brăila)
Extremă stânga: Ana Maria Tănasie (CS Minaur), Eva Kerekes (CS Minaur)
Inter stânga: Alexandra Severin (CS Minaur), Anca Polocoșer (CS Minaur), Bianca Bazaliu (Podravka), Sorina Tîrcă (Rapid București), Bianca Tiron (Gloria Buzău)
Centru: Cristina Laslo (CS Minaur), Andreea Popa (CS Minaur)
Inter dreapta: Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea), Alina Ilie (Gloria Buzău)
Extremă dreapta: Andra Moroianu (Gloria Buzău), Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița)
Pivot: Lorena Ostase (CSM Slatina), Nicoleta Safta (Dunărea Brăila)

Sursă informații: CS Minaur Baia Mare. Sursă foto arhivă: Federația Română de Handbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.