Trei jucători de la CS Minaur Baia Mare figurează pe lista selecționerului Xavi Pascual pentru ultimele două jocuri din Grupa 4 de calificare la Campionatul European 2024.

În Grupa 4 de calificare la Campionatul European de handbal masculin, competiție planificată pentru 10-28 ianuarie 2024 în Germania, România mai are de disputat două meciuri. Primul, în 26 aprilie, când ”tricolorii” vor evolua acasă în compania Austriei. Al doilea în deplasare, în 30 aprilie, cu Ucraina.

Selecționerul Xavi Pascual a anunțat cei 22 de jucători convocați la lotul național de seniori pentru perioada 20 aprilie – 1 mai. De la CS Minaur Baia Mare figurează pe lista selecționerului Călin Căbuț, Robert Nagy și Tudor Buguleț.

Pe locul 1 în clasamentul Grupei 4 este Austria, cu 8 puncte. România, cu 4 puncte, este pe locul 2. Insulele Feroe și Ucraina au câte 2 puncte și ocupă pozițiile 3 și 4. La turneul final se califică echipele de pe primele două locuri din grupe plus cele mai bune patru grupări de pe locul 3.

Lotul convocat de Xavi Pascual, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Handbal

CITEȘTE ȘI:
Handbal – preliminarii EURO 2024 | România rămâne în cursa pentru turneul final

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.