Naționala de handbal masculin luptă pentru calificarea la EURO 2022, avînd programate în această săptămână două meciuri din preliminariile Campionatului European 2022.

Astfel, azi, România va întâlni Suedia, la Sibiu, iar pe 2 mai, naționala va fi la Podgorica, unde va întâlni reprezentativa din Muntenegru.

”Tricolorii au încă şanse să ajungă la EURO 2022, dar au nevoie de cel puţin un punct din dubla cu vicecampioana mondială Suedia, acasă, şi cu Muntenegru, în deplasare, pentru a mai spera la calificare. Cele 3 puncte pierdute surprinzător de naţionala masculină în partida cu Kosovo cântăresc greu în balanţa grupei şi misiunea se anunţă una foarte dificilă, mai ales că lipsesc din lotul nostru, din cauza accidentărilor, doi jucători importanţi – Alexandru Şimicu şi Demis Grigoraş”, a arătat jurnalistul Dragoş Cojocaru, cel care va comenta pardidele pentru TVR.

Azi, de la ora 18.00, la TVR 1, în transmisiune directă de la Sibiu, telespectatorii pot urmări partida Suedia – România, iar duminică, 2 mai, de la 19.00, cealaltă confruntare din calificările pentru EURO 2022, în care handbaliştii conduşi de Rareş Fortuneanu întâlnesc reprezentativa din Muntenegru, tot în direct la TVR 1.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.