Convocată pentru dubla cu Danemarca, din preliminariile EURO 2022, Cristina Laslo nu va evolua din cauza unei accidentări. ”E o veste tristă pentru mine”, a mărturisit jucătoarea de la CS Minaur Baia Mare pentru Federația Română de Handbal.

”E o veste tristă pentru mine”

Lotul național de senioare al României s-a reunit în 26 februarie la Mioveni pentru un stagiu de pregătire centralizată. Două jucătoare de la CS Minaur Baia Mare au fost convocate. Este vorba despre Cristina Laslo și Anca Polocoșer.

Cristina Laslo ratează, însă, această acțiune a reprezentativei României deoarece, după cum informează site-ul echipei băimărene – ”a suferit o accidentare în meciul cu CSM Slatina și va urma un program de recuperare”. ”E o veste tristă pentru mine. Eram entuziasmată că am avut timp să mă recuperez după meciurile de campionat. Le urez multă baftă fetelor! Hai, România!”, a declarat Cristina Laslo pentru federația Română de Handbal.

Dubla cu Danemarca, 2 și 5 martie

Stagiul de pregătire se termină azi. Urmează jocurile cu Danemarca din campania de calificare la Campionatul European, ediția 2022. Primul meci are loc mâine, la Mioveni (ora 18.00, TVR2). În 5 martie se joacă returul la Odense.

În clasamentul grupei 2 de calificare, Danemarca e pe locul 1 după două victorii (27-22 cu Austria, 39-19 cu Insulele Feroe) în tot atâtea partide. Este urmată de România, la un punct distanță. ”Tricolorele” au o victorie (26-19 cu Insulele Feroe) și un egal (33-33 cu Austria). Primele două echipe se califică la turneul final care va avea loc în perioada 4-20 noiembrie. Va fi găzduit de Slovenia, Macedonia și Muntenegru.

Și alte componente ale CS Minaur Baia Mare au fost convocate la loturile naționale: Amra Pandzic și Jelena Lavko, la reprezentativel de senioare ale Sloveniei, respectiv Serbiei; Andreea Țîrle și Maria Groșan, la naționalele de tineret, respectiv junioare.

Declarația Cristinei Laslo despre accidentare, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – preliminarii EURO 2022 | 2 jucătoare de la CS Minaur Baia Mare, convocate la națională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.