România întâlnește Macedonia de Nord în dublă manșă în prima fază de play-off pentru Campionatul Mondial 2023. Din lista inițială de 22 de jucători convocați de Xavier Pascual au figurat doi jucători de la CS Minaur Baia Mare. Este vorba despre Andrei Buzle și Călin Căbuț. Primul însă, din motive medicale, ratează acțiunea ”tricolorilor”.

Prima manșă are loc în această seară, de la ora 20.00, la Skopje. Va putea fi urmărit în direct aici. Returul se va disputa în 19 martie, de la ora 18.00, la București. Câştigătoarele din această primă fază de play-off merg în faza a doua. Partidele se vor disputa în perioada 11-17 aprilie. Calificarea la Mondialul din 2023 va fi obţinută de învingătoarele din dubla manşă a fazei a doua de play-off.

Alți doi jucători de la CS Minaur Baia Mare sunt implicați în acțiuni cu naționalele lor. Este vorba despre Tomas Cip (Cehia) și Stevan Vujovic (Muntenegru).

Campionatul Mondial va avea loc în perioada 11-29 ianuarie 2023, în Polonia și Suedia. România nu a mai participat la un turneu final mondial din 2011, când s-a clasat pe locul 19 din 24 de echipe.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – preliminarii CM 2023 | 2 jucători de la CS Minaur, convocați pentru dubla cu Macedonia de Nord

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.