CS Minaur Baia Mare

Nouă jucătoare de la CS Minaur Baia Mare au fost convocate la naționalele României, Suediei, Serbiei și Braziliei.

Naționala feminină a României va juca la finele săptămânii în Muntenegru turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Printre jucătoarele convocate de selecționerul Adrian Vasile, patru sunt de la CS Minaur Baia Mare: Cristina Laslo, Andreea Popa, Anca Polocoșer și Sonia Seraficeanu. Va fi un turneu în trei (România, Muntenegru și Norvegia), primele două clasate urmând să meargă la Olimpiada din Japonia. România va întâlni sâmbătă, de la ora 20.30, Norvegia, și duminică, de la ora 17.00, cu Muntenegru. Meciurile vor fi transmise de postul Prima TV.

Pe lângă cele patru sportive care figurează în lotul național de senioare al României, Oana Borș a fost convocată la naționala de tineret.

Alte patru jucătoare de la CS Minaur au fost convocate la naționalele țărilor lor. Linn Blohm va participa cu Suedia la turneul preolimpic din Spania. Jelena Lavko și Jovana Kovacevic au fost chemate la reprezentativa Serbiei pentru turneul preolimpic din Ungaria. La echipa Braziliei a fost convocată Larissa Araujo.

După aceste acțiuni ale echipelor naționale, jucătoarele vor reveni la club, CS Minaur urmând să joace miercuri, 24 martie, de la ora 16.00, în Liga Florilor, cu SCM Gloria Buzău. Partida este programată de etapa 13, care se va derula sub formă de turneu în Baia Mare.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal | 4 jucătoare de la CS Minaur Baia Mare, în lotul pentru turneul preolimpic
Handbal – turneul preolimpic | Cristina Laslo: ”Prezența la Jocurile Olimpice înseamnă fericire, dorințe și vise împlinite”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.