Naționala României a fost învinsă astăzi, 35-30, la București, de Austria, în penultima etapă din grupa 4 a preliminariilor pentru EURO 2024. Un meci în care România a trudit, dar n-a izbutit. În schimb, adversarii, chiar dacă erau deja calificați la turneul final, nu s-au culcat pe o ureche și au obținut a cincea victorie din tot atâtea meciuri din preliminarii.

Astăzi, de la ora 21, în al doilea meci al grupei Ucraina joacă în Insulele Feroe. Cele două competitoare sunt pe locurile 3 și 4, fiecare cu câte 2 puncte. România e pe 2, cu 4 puncte. La EURO 2024 se califică primele două clasate. Ca să se califice la turneul final de anul viitor, care se va desfășura în Germania, între 10 și 28 ianuarie 2024, ”tricolorii” trebuie să învingă în ultimul meci, duminică, Ucraina (partidă care se va juca în Germania, întrucât în Ucraina nu se poate, din motivele bine știute). Ar exista posibilitatea ca naționala să fie încurcată în ocuparea la final a locului 2 de către Feroe sau Ucraina, în cazul în care una sau alta dintre echipe ar învinge în ambele meciuri pe care le mai au de jucat.

Pe de altă parte, la turneul final se vor califica și 4 dintre cele mai bune echipe de pe locul 3 din cele 8 grupe din preliminarii. (T.V.S.)

Sursa foto: Pixabay

CITEȘTE ȘI: Handbal – Cupa României | Turneul Final 4 are loc în…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.